Valentijnsconcert groot succes!

Trots zat De Bazuin Oenkerk zaterdagavond op het podium in een nagenoeg uitverkochte zaal van De Lawei. De Nederlands kampioen straalde zichtbaar tijdens haar jaarlijkse Valentijnsconcert.

Een hoogtepunt voor de pauze was het stuk In Memoriam 2014 met indrukwekkende beelden, muziek en teksten. Hierin werd op bijzondere wijze stilgestaand bij de dramatische gebeurtenissen van vorig jaar. Na de pauze knalden de slagwerkers erop los in Cú Chullain, een geweldige show waarin de vijf mannen zichtbaar genoten. Een groot applaus vanuit de zaal was dan ook dik verdiend.

Aan het eind van de avond verscheen als kers op de taart Ellen ten Damme ten tonele. Ze had de zaal binnen een paar seconden op haar hand en maakte een waanzinnig slot aan de avond. De veelzijdigheid van Ellen was goed zichtbaar. Ze schakelde goed tussen heel klein in het nummer Regende Zon tot uitbundig in Koningin van Frankrijk, wat later omgetoverd werd naar Konining van Friesland! Tot slot zong de zaal luidkeels mee met de toegift Gute Nacht Freunde.