Klinkend kerstkoper en aftrap feestjaar

Sprankelend concert met muziek van het C-, B-, en A-orkest en zangeres Anke Boersma In Oentjerk is het zaterdagavond 16 december al een beetje Kerst. Bij de Ontmoetingskerk knispert een knapperend haardvuur en uit de concertzaal klinkt warm koper en fluweelzacht kerstgezang. 

Brassband De Bazuin Oenkerk dompelt u deze avond onder in kerstsferen op een concert waaraan de hele vereniging meewerkt. Zowel de jongste telgen van het C-orkest, de ervaren blazers van het B-orkest als de getalenteerde muzikanten van A spelen samen de mooiste kerstliederen. Zangeres Anke Boersma zal bij het prachtig klinkend kerstkoper haar stem laten horen.

Het verenigingsconcert brengt u al lekker in de kerststemming, maar vormt ook de aftrap van een feestelijk jubileumjaar. De Bazuin Oenkerk viert in 2024 het 100-jarig bestaan! Niet niks en reden voor feest. Speciaal voor deze gelegenheid is een exclusief jubileumdrankje ontwikkeld. U zult er tijdens het concert alles over horen en kunt ook een flesje meenemen naar huis.

Kurken zullen er sowieso knallen, want na het concert is er een gezellige afterparty met een hapje en een drankje.

Kerstfeest en verjaardagskriebels. De Bazuin Oenkerk sluit knallend het jaar af. Daar wilt u natuurlijk bij zijn.

Reserveren doe je via de button hiernaast: kaarten bestellen. Entree:  €12,50 (incl. consumptie), t/m 12 jaar €5,- (inclusief consumptie)