Freonenkonsert: *UITVERKOCHT*

Op zondag 26 januari 2014 zal een “Freonekonsert” worden gehouden in een uitverkocht Sense Theater Dokkum.

U kunt genieten van de optredens van Tet Rozendal, Frederike Kleefstra, Piter Wilkens en Gurbe Douwstra samen met Brassband De Bazuin B uit Oenkerk. Het belooft een leuke middag voor alle aanwezigen te worden.

Vanaf 14.00 uur is de deur van Sense Theater Dokkum open en kunt u een kopje koffie drinken met de door u meegenomen gast. Het concert zal om 15:00 uur starten. Het eerste deel van het programma zal ongeveer een uur duren. Dan is er een pauze en wordt het programma vervolgd. Ook het tweede deel van het programma zal ongeveer een uur duren.

Gezamenlijk wordt een programma gebracht van Friese liedjes uit het repertoire van de vier solisten, aangevuld met een nieuw te arrangeren medley van liedjes uit het Frysk Lieteboek. Natuurlijk worden op dit Sinnekear Concert de zangers en zangeressen bij een groot deel van de liedjes begeleid door de Bazuin B, maar zullen zij ook solo en in verschillende samenstellingen optreden. Verrassende en bijzondere duetten met liedjes uit het repertoire van de vier solisten en liedjes die gerekend worden tot het wereldrepertoire.