Wensconcert met Brass, Jazz en Food in Onder de Linden

 

Bron: Vries.nu Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Met de gure nadagen van de winter nog vers in gedachten en de ijsbaan net weer dicht komt nu echt de lente in zicht!
Een mooi moment, om net als vorig jaar toen voor het eerst en in een afgeladen huis, weer een bijzonder gemengd concert in Onder de Linden bij te wonen. Daarbij, met als afscheid naar de winter, een stevige stamppot. Keuze uit 3 stamppot varianten!
Brassband De Bazuin geeft met haar klanken inhoud aan het lentegevoel. Terwijl de jazz muziek van de band Meezz ons de warme huiselijke sfeer meegeeft die zo goed bij de winterdagen en de stamppot past. Kortom een mooie en uitdagende mix van verschillende muziek soorten. De Bazuin, onder leiding van Sietse Hamersma, en de band Meezz spelen voor de pauze ieder afzonderlijk z’n 25 minuten.
Na de pauze is het tijd voor het wensconcert. De bezoekers ontvangen bij binnenkomst een lijst met 10 nummers waaruit ze er 6 kunnen kiezen. De ‘top 6’ die hieruit voortkomt vormt de hoofdmoot van wat beide orkesten samen (!) gaan laten horen. Afgelopen jaar gaf dit heel bijzondere muzikale momenten en dat zal dit jaar zeker niet minder zijn!
Reserveren
Gezien de ervaring van afgelopen jaar, toen was het een ‘volle bak’, is reserveren dringend gewenst.
Alle informatie hiervoor treft u aan op onderstaande flyer.

STRAATbrass
Was dit lente concert afgelopen jaar een primeur dat bijzonder in de smaak viel, dit jaar beleefd Vries op 30 juni de landelijke primeur van een straatbrass festival. Dit onder de welzeggende titel: STRAATbrass Vries.
Brassband De Bazuin is daarin een van de acht deelnemende brassbands. Het is een totaal andere evenement, maar toch kunt u nu een voorproefje nemen door naar dit bijzondere concert in Onder de Linden te gaan. Vergeet niet om op tijd te reserveren !
Tot ziens op zondag 18 maart om 16:00 u in Onder de Linden.